Szigeti Edit bio fooldal festmenyek computer grafikak mesekonyv fotok cats duo linkek video

Cats Duo


Szigeti Edit és Sudár Péter, már 11 éve játszanak együtt.

A dallamos rockzene kedvelői. A 70-as évektől, számos ismert külföldi és hazai slágert tűztek a műsorukra.
Szigeti Edit, az énekesnő, Magyarország egyetlen női szólógitárosa. A Vadmacska, Generál és Gemini együttesekben játszott, de fellépett számos ismert előadóval is, mint pld Fenyő Miklós, Zámbó Jimmy, Delhussa Gjon, Chris Norman és Suzie Quatro.

Mint zeneszerző és szövegíró is ismert. Ő írta a „Kövér a nap”, és a „Ha ismerném” című Generál slágereket, de a nemrég kiadott „mega-sztáros „ Gáspár Laci mindkét CD-jén is megtalálhatjuk nevét, a szerzők között. Jelenleg a szintén mega-sztáros Kandech evelyne, Schmidt Barbara és a blues énekes Takáts Tamás „Buli suli” című CD-jének zeneszerzője, szövegírója, szólógitárosa és zenei rendezője.

Sudár Péter az ének és akkordgitározás mellett, virtuóz szájharmonika játékával tűnik ki.

A Cats Duo, számos ismert és rangos helyen játszott már. A koncertek mellett szívesen szórakoztatják a hallgatóságot, esküvőkön, vállalati partikon, rendezvényeken, vagy születésnapi bulikon. Nyolc órát is meghaladó repertoárjuk, változatos, színes és táncra csábító. (pld: Beatles, Santana, Shadows, Smokie, Gary Moore, Bill Halley, Little Richard. Bonnie Tyler, Cheer, Janis Joplin,Tina Turner Omega, Illés, Generál, Bikini, Hungária, Edda, Republic, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa Koncz Zsuzsa, Zalatnay Sarolta,…stb)
Technikai felszerelésük, a mostani követelményeknek maximálisan megfelel.(Dynacord keverőpult. Electro voice hangfalak, Shure mikrofonok, és fénytechnika) Nagyobb szabású rendezvények hangosítására is alkalmas, felszereléssel is rendelkeznek.(pld színháztermek, koncert termek, csarnokok)

 

Elérhetőség:
Sudár Péter: 06-20-9253-817
E-mail: szigetiedit@t-online.hu